lørdag 2. januar 2010

Året 2010 får en sterk åpning!

Januarkalenderen er full av morsomme og utfordrende oppgaver.
Prosjektet Innsikt på Drammen VGS skal på BETT. Det blir faglig påfyll, mange spennende mennesker å treffe, og forhåpentlig får vi tid til å oppsummere og stake ut kursen videre. Vi har manglet samarbeidstid, det kan vi ta igjen på en pub i London :)
På biblioteket får inn en ny kollega, og vi hyrer inn en historielærer som vikar i tillegg for å dekke opp fraværet mitt, det blir krevende å pusle det sammen sånn at alle får en fin januar!
Jeg skal sammen med Birgithe Schumann-Olsen holde to foredrag, et på Mikromarc konferansen på Gardemoen, og et på Kongsbergkonferansen for lederne i Buskerud vgs.
Gardemoen: Informasjonskompetanse og sosiale medier...? Vi skal snakke om kurspakken vår, og at den snart går inn i NDLAs fag Digital kompetanse.
Tankekart: Elevenes informasjonskompetanse
På kongsbergkonferansen skal vi snakke om å være informasjonskompetente ledere, å delta på den sosiale, lærende weben.
Tankekart: Lederes informasjonskompetanse
se de to tankekartene på min creaza side http://www.creaza.com/members/sersdal

I tilegg skal jeg lære skolebibliotekarene i Rogaland om kildekritikk en hel dag. Arne Krokan skrev om det digitale skolebiblioteket, han så mange muligheter, men var kanskje litt skeptisk til de digitale superbibliotekarene :) og han fikk et klart og veldig grettent svar fra bibliotekarene http://arnek.wordpress.com/2008/11/25/rd-til-solhjell-med-tanke-p-forbedre-kvaliteten-i-skolen/ Disse skal jeg møte og kanskje lære litt, det blir spennende.

1 kommentar:

Mari sa...

Blir spennende å høre hvordan alt dette går! Og skulle gjerne sett tankekartene dine, men får dem ikke opp. Ny link? :)